ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ στο {ΤS}: «Μου τηλεφωνούν πρώην προέδροι Απόλλωνα – Με ενδιαφέρει η προεδρία στην ομάδα που ήμουν φίλαθλος από μικρός»

ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ στο {ΤS}: «Μου τηλεφωνούν πρώην προέδροι Απόλλωνα – Με ενδιαφέρει η προεδρία στην ομάδα που ήμουν φίλαθλος από μικρός»

Από το βράδυ της Παρασκευής έχει διαρρεύσει, από το περιβάλλον και όχι μόνο, του πρώην προέδρου του Άρη, Σταύρου Δημοσθένους, ότι ενδιαφέρεται να επιστρέψει στα δρώμενα του Κυπριακού ποδοσφαίρου και να εμπλακεί με τα διοικητικά μεγάλης Κυπριακής ομάδας.

Το Themasports.com επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο του Άρη, Σταύρο Δημοσθένους, έχοντας μία μίνι – συνέντευξη μαζί του περί αυτών των πληροφοριών που σας είχε αποκαλύψει ο Αιχμηρός το βράδυ της Παρασκευής και οι απαντήσεις του έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Αναλυτικά όλα όσα μας ανέφερε ο Σταύρος Δημοσθένους:

Κύριε Δημοσθένους, τα τελευταία 24ωρα… παίζει το όνομα σας ότι ενδιαφέρεστε να επιστρέψετε στα δρώμενα του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Αληθεύει;

«Κοιτάχτε… Είναι κάτι το οποίο είχα δηλώσει από τον καιρό που είχα αποχωρήσει από την προεδρία του Άρη, ότι κάποτε θα επιστρέψω πιο δυνατός, πιο σοφός και σίγουρα για μεγάλο Κυπριακό σύλλογο.  Να θυμίσω ότι ως πρόεδρος του Άρη η διοίκηση μου λειτούργησε μέσα σε σωστά πλαίσια, κυρίως στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνοντας συμβόλαιο με πιο ψηλό ποσό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, και χωρίς να αφήσω τα χρέη στην ομάδα όταν αποχώρησα, σε σχέση με το τι είχα βρει όταν ανέλαβα την προεδρία».

Υπάρχει ομάδα, δηλαδή, που σας ενδιαφέρει, ή σας έχουν προσεγγίσει κάποιοι;

«Εδώ και μέρες δέχομαι αρκετά τηλεφωνήματα από παλιούς προέδρους του Απόλλωνα, κατά το πόσο θα με ενδιέφερε να εμπλακώ με τα διοικητικά της ομάδας.  Με ενδιαφέρει, ναι, εμένα προσωπικά, φυσικά, να επιστρέψω στα δρώμενα του Κυπριακού ποδοσφαίρου και δη της ομάδας που ήμουν φίλαθλος από μικρός.  Βέβαια, αυτό θα συμβεί εάν βρεθεί η χρυσή τομή και εάν αποχωρήσει ο σημερινός πρόεδρος.

Για μένα ο Απόλλωνας έπρεπε εδώ και χρόνια να κοιτάζει μόνο ψηλά… Τι εννοώ;  Να είναι στην κορυφή και όχι κάθε σεζόν προς το φινάλε αυτών να χάνει τους τίτλους με διάφορους τρόπους.  Πιστεύω στις δυνατότητες μου και των συνεργατών μου, όπως δε και της στήριξης και εμπιστοσύνης που θα τύχω από όλους αυτούς που με προσέγγισαν, πρώην προέδρους, φιλάθλους και όχι μόνο, με βλέψεις ότι ο Απόλλωνας θα μπορέσει να επιτύχει ότι δεν μπόρεσε εδώ και χρόνια».

Με ποιους έχετε μιλήσει, ή καλύτερα ποιοι είναι αυτοί που βλέπουν με θετικό φακό την εμπλοκή σας με τα διοικητικά του Απόλλωνα;

«Αυτοί που με έχουν προσεγγίσει τις τελευταίες μέρες πιστεύουν σε μένα, στις γνώσεις που έχω για το ποδόσφαιρο.  Είναι ανθρώποι που οδήγησαν παλιά την ομάδα σε πρωταθλητισμούς και εάν και εφόσον όλα είναι υγιές και υπάρχει έδαφος να μπω στην προεδρία, τότε θα ενδιαφερθώ για τα καλά».

Από τη στιγμή που ο Απόλλωνας σήμερα έχει διοίκηση, αυτή του Νίκου Κίρζη, εδώ και αρκετά χρόνια μάλιστα, πως και έχει προκύψει το δικό σας ενδιαφέρον;

«Ήταν πάντα μία ομάδα που ήθελα να ασχοληθώ, αγαπούσα σαν Λεμεσιανός και φίλαθλος τον Απόλλωνα. Στο παρελθόν υπήρξε κάποια κρούση για να ασχοληθώ, αλλά ήμουν τότε στον Άρη και δεν έβλεπα τίποτε άλλο τότε».

Για να εμπλακείτε με τα διοικητικά του Απόλλωνα, θα πρέπει να έχετε και μετοχές της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Είστε έτοιμος από κάθε άποψη για να είστε ένας από τους μετόχους;

«Αν μπουν οι προτάσεις στο τραπέζι και υπάρχει απομάκρυνση του σημερινού συμβουλίου, φυσικά είμαι έτοιμος για να πάρω πακέτο μετοχών».

Προ μερικών ετών, όταν ήσασταν στον Άρη αν δεν κάνουμε λάθος, λίγο πριν αποχωρήσετε από εκεί, υπήρξαν τότε διάφορες φήμες και πληροφορίες που σας έφεραν να ενδιαφερόσασταν για να εμπλακείτε στην Ανόρθωση; Αληθεύει;  Εάν ναι γιατί δεν προχώρησε;

«Δεν ήταν για Ανόρθωση, αλλά πάντα εννοούσα την ομάδα μου, τον Απόλλωνα. Ποτέ δεν μίλησα με κανέναν και ούτε με άλλη ομάδα.  Απλά, όταν είμαι εδώ και χρόνια σε διάφορους χώρους με παράγοντες και προπονητές από άλλες ομάδες, όλοι το ταυτίζουν πως θα εμπλακώ με τη συγκεκριμένη ομάδα.  Καμία σχέση… Απλά διατηρώ εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με παράγοντες και προπονητές από άλλες ομάδες και ίσως να ακούστηκε αυτό.  Ο Απόλλωνας είναι η ομάδα όπου με ενδιαφέρει και θα ήθελα κάποτε να εμπλακώ με τα διοικητικά αυτής της μεγάλης ομάδας».

The post ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ στο {ΤS}: «Μου τηλεφωνούν πρώην προέδροι Απόλλωνα – Με ενδιαφέρει η προεδρία στην ομάδα που ήμουν φίλαθλος από μικρός» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top